Openstelling subsidieregeling Versnellingsagenda: Dien nu uw projectplan in!

Geplaatst op: 3 december 2020

Heeft u een goed idee voor het versterken van de circulaire economie en een duurzame landbouwsector in Noordoost-Fryslân? Dan kunt u de aanvraag voor de 1e tenderronde van 2021 indienen.

Indienen kan bij info@noardeast-fryslan.nl. Meer informatie over de subsidieregeling staat op de website Qop.

Er volgen meerdere rondes waarin ideeën kunnen worden ingediend. De 1e ronde van 2021 (tender) gaat op 1 januari 2021 open en sluit op 31 januari 2021 17.00 uur. Er zijn 3 tenders per jaar: januari, mei en september. In de subsidieregeling wordt verschil gemaakt tussen kleine aanvragen (t/m € 5000,-) en aanvragen daarboven.
Aanvragen voor een subsidies tot en met € 5000,- vallen niet onder de tenderregeling en kunnen het gehele jaar door ingediend worden totdat het jaarbudget (€ 50.000,-) op is.

LET WEL: een aanvraag boven € 5.000,- moet voorzien zijn van een advies op het projectplan door het QOP-team. Dit advies moet dus bij de aanvraag zitten, zonder dit advies wordt de aanvraag afgewezen! Vraag daarom tijdig dit advies aan door het projectplan (liefst vóór 10 december 2020) te mailen naar info@qop.nl.

Fjildlab is onderdeel van Qop en is dus betrokken bij de inhoudelijke beoordeling. Voor advies bij uw aanvraag kunt u contact opnemen met Durk Durksz op tel. 06 – 22 45 28 55.

Fjildlab verder onder QOP
Qop is sinds mei de nieuwe organisatie die de programma’s van de Versnellingsagenda Noordoost-Fryslân aanjaagt, waaronder het Fjildlab (economische-en-ecologische-verbetering-landbouw). Qop is een regionale organisatie die koppelt, faciliteert en samenwerkingspartner is van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden. Qop zorgt ervoor dat alle samenwerkende partijen aan de slag gaan met projecten die de economie stimuleren.

Kijk voor meer informatie op www.qop.nl.

Het Fjildlab Noordoost-Fryslân is een initiatief van

© 2019 - 2020 · Fjildlab: veldlaboratorium in Noordoost-Fryslân · Ontwerp & Ontwikkeling Custard on- & offline communicatie